Wie zijn wij?

De Dorpsquiz Geldermalsen wordt door vijf fanatieke vrijwilligers bedacht en georganiseerd: Martine Eerelman-Hanselman, Arthur Eerelman-Hanselman, Gerrit Janssen, Yvonne de Penning-Smit en Wim Timmermans.

dig

Gerrit Janssen woont in Geldermalsen. Hij is afkomstig uit Groesbeek en is daar nog wekelijks te vinden. Als hij daar niet is, struint hij door Geldermalsen om sponsors te vinden en foto’s voor de Dorpsquiz te maken. Gerrit is voormalig politieagent en bode van de gemeente, hierdoor kent hij Geldermalsen door en door. Hij heeft 1 vrouw, 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Martine en Arthur Eerelman-Hanselman zijn getrouwd en de trotse ouders van twee schitterende dochters, Alida (2009) en Elles (2013).

Martine werkt als erfgoedspecialist bij het Stadsarchief Oss. Daar heeft ze meerdere versies van de Osse Kwis meegemaakt en het leek haar meteen leuk om dit in haar eigen woonplaats ook te organiseren. Gezamenlijke vriend Rob stelde haar voor aan Gerrit, die een soortgelijk idee had. Zo gingen zij in 2018, vergezeld door de ervaren pubquizmakers Arthur en Wim, voor het eerst aan de slag. Martine maakt tevens onderdeel uit van Cultuurplatform West Betuwe, schrijft graag en speelt in de schooltoneelgroep.
Arthur werkt bij Cit, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van software, producten en diensten voor alle denkbare organisaties met culturele collecties, van musea tot banken. Arthur is jeugdtrainer bij GVV Geldermalsen (JO-10) en is fanatiek Sparta-supporter en schrijft ook columns (Binnenstaander) en verhalen, zoals het feuilleton Het Wonder van West Betuwe.

dig

Wim Timmermans woont in het pittoreske Rumpt. Hij werkt aan de Universiteit Wageningen en houdt zich daar bezig met duurzame energie en klimaat. Ook is hij is politiek correspondent voor Nieuwsblad Geldermalsen. Hiernaast is hij overblijf- en voorleesmoeder op de school van zijn zoon Vince. Tot 2018 zat hij voor de PvdA in de gemeenteraad. Hij is dol op de muziek van Patti Smith en obscure Britse punkbands.

Yvonne

In maart 2019 is Yvonne de Penning-Smit ons team komen versterken. Ze woont met haar man en tweelingdochters in een knus dijkhuisje in Geldermalsen. Met haar eenvrouwszaak ‘Het Geheim van de Smit’ brengt ze mensen en projecten tot bloei. Daarnaast is ze Jobhulpmaatje, MR- en toneelclublid op school, draait ze mee in de kookploeg van Lingefilm en wandelt of rent ze graag in het buitengebied van Geldermalsen. Yvonne is altijd in voor een spelletje.

Een quiz, een sociaal samenzijn, midden in Geldermalsen

%d bloggers liken dit: