Wie zijn wij?

digGerrit Jansen woont in Geldermalsen. Hij is afkomstig uit Groesbeek en is daar nog wekelijks te vinden. Als hij daar niet is, struint hij door Geldermalsen om sponsors te vinden en foto’s voor de Dorpsquiz te maken. Gerrit is voormalig politieagent en bode van de gemeente, hierdoor kent hij Geldermalsen door en door. Hij heeft 1 vrouw, 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Martine en Arthur Eerelman – Hanselman zijn getrouwd en de trotse ouders van twee schitterende dochters, Alida (2009) en Elles (2013). Als liefhebbers van cultuur en geschiedenis en van de prachtige Betuwe hebben ze (samen met Louis van Oort) de website GeschiedenisGeldermalsen.nl opgezet.

Martine werkt als erfgoedspecialist bij het Stadsarchief Oss. Daar heeft ze meerdere versies van de Osse Kwis meegemaakt, en het leek haar meteen leuk om dit in haar eigen woonplaats ook te organiseren. Gerrit steunde haar in dit idee, en zo gingen zij, vergezeld door de ervaren pubquizmakers Arthur en Wim, aan de slag.
Ook maakt ze onderdeel uit van Cultureel Café Geldermalsen en van Cultuurplatform Geldermalsen en is zij columnist (Binnenstaander) voor Nieuwsblad Geldermalsen.

Arthur werkt bij Cit, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van software, producten en diensten voor alle denkbare organisaties met culturele collecties, van musea tot banken. Arthur is jeugdtrainer bij GVV Geldermalsen (JO8/JO9) en is fanatiek Sparta-supporter. Sinds kort schrijft ook hij als Binnenstaander een column in het Nieuwsblad.

dig

Wim Timmermans woont in het pittoreske Rumpt. Hij werkt aan de Universiteit Wageningen en houdt zich daar bezig met duurzame energie en klimaat. Ook is hij is politiek correspondent voor het Nieuwsblad Geldermalsen. Hiernaast is hij overblijf- en voorleesmoeder op de school van zijn zoon Vince. Tot 2018 zat hij voor de PvdA in de gemeenteraad. Hij is dol op de muziek van Patti Smith en obscure Britse punkbands.

 

 

 

Een quiz, een sociaal samenzijn, midden in Geldermalsen

%d bloggers liken dit: