Wie zijn wij?

De Dorpsquiz Geldermalsen wordt door vijf fanatieke vrijwilligers bedacht en georganiseerd: Martine Eerelman-Hanselman, Arthur Eerelman-Hanselman, Gerrit Jansen, Yvonne Pennings-de Smit en Wim Timmermans.

dig

Gerrit Jansen woont in Geldermalsen. Hij is afkomstig uit Groesbeek en is daar nog wekelijks te vinden. Als hij daar niet is, struint hij door Geldermalsen om sponsors te vinden en foto’s voor de Dorpsquiz te maken. Gerrit is voormalig politieagent en bode van de gemeente, hierdoor kent hij Geldermalsen door en door. Hij heeft 1 vrouw, 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Martine en Arthur Eerelman-Hanselman zijn getrouwd en de trotse ouders van twee schitterende dochters, Alida (2009) en Elles (2013).

Martine werkt als erfgoedspecialist bij het Stadsarchief Oss. Daar heeft ze meerdere versies van de Osse Kwis meegemaakt, en het leek haar meteen leuk om dit in haar eigen woonplaats ook te organiseren. Gerrit steunde haar in dit idee, en zo gingen zij, vergezeld door de ervaren pubquizmakers Arthur en Wim, aan de slag. Ook maakt ze onderdeel uit van Cultuurplatform Geldermalsen en is zij columnist (Binnenstaander) voor Nieuwsblad Geldermalsen.
Arthur werkt bij Cit, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van software, producten en diensten voor alle denkbare organisaties met culturele collecties, van musea tot banken. Arthur is jeugdtrainer bij GVV Geldermalsen (JO8/JO9/JO10) en is fanatiek Sparta-supporter. Sinds kort schrijft ook hij als Binnenstaander een column in het Nieuwsblad.

dig

Wim Timmermans woont in het pittoreske Rumpt. Hij werkt aan de Universiteit Wageningen en houdt zich daar bezig met duurzame energie en klimaat. Ook is hij is politiek correspondent voor het Nieuwsblad Geldermalsen. Hiernaast is hij overblijf- en voorleesmoeder op de school van zijn zoon Vince. Tot 2018 zat hij voor de PvdA in de gemeenteraad. Hij is dol op de muziek van Patti Smith en obscure Britse punkbands.

Yvonne

In maart 2019 is Yvonne de Penning-Smit ons team komen versterken. Ze woont met haar man en tweelingdochters in een knus dijkhuisje in Geldermalsen. Met haar eenvrouwszaak ‘Het Geheim van de Smit’ brengt ze mensen en projecten tot bloei. Daarnaast is ze Jobhulpmaatje, MR- en toneelclublid op school, draait ze mee in de kookploeg van Lingefilm en wandelt of rent ze graag in het buitengebied van Geldermalsen. Yvonne is altijd in voor een spelletje.

Een quiz, een sociaal samenzijn, midden in Geldermalsen

%d bloggers liken dit: